The HCCH has commisioned a feasibility study from which the design concept came. The design concept sited the facilities to the north of the school on a piece of land next to the school car park, as indicated in the picture below. These facilities, in the heart of the community, would be conveniently accessible on foot thereby minimising any traffic disruption.

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Print

 

The land is little used so that the siting of the HCCH facilities would have a minimal adverse impact upon the immediate surrounding community and the school but, of course, would benefit the wider Horringer Court community enormously.